KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKAMIZ

İşbu bilgilendirme ve açıklamalar, EnBilist tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili diğer mevzuat hükümleri kapsamında yapılmıştır.

EnBilist internet sitesini kişisel nitelikte verilerinizi paylaşma ihtiyacı olmaksızın ziyaret edebilirsiniz. Bununla birlikte, web sitemiz üzerinden bir işlem yapmak istediğinizde ve sitemizde mevcut uygulamaları kullanmak istediğinizde bu işlemin yapılabilmesi için gerekli olan ad-soyad, iletişim bilgileriniz sair kişisel verileriniz talep edilebilir. EnBilist talep edilen bilgilerinizi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili diğer mevzuat hükümleri kapsamı dışında hiçbir surette işlemeyecek ve bu bilgiler güvencemiz altında olacaktır.

Bu siteyi kullanarak mevcut uygulamalara girdiğinizde, verilerinizin işlenmesine onay vermeyi kabul etmiş sayılacaksınız. Bu uygulamaların koşullarını kabul etmiyorsanız lütfen bu siteyi kullanmayınız ve kişisel nitelikli herhangi bir veri vermeyiniz.

EnBilist web sitesi üzerinden başka internet sayfalarına link verilmesi halinde bu sitelerin gizlilik, içerik ve uygulamalarından yasal olarak sorumlu tutulamaz. Bu nedenle, bu sitelerin kullanılması veya bu sitelerin kişisel verilerin işlenme politikalarının olup olmadığının kontrolü sizin sorumluluğunuzdadır. Gerek internet sitemiz üzerinden kullanımlarınızda gerekse sair yasal yollardan elde edilen kişisel verileriniz, sadece talepte bulunulan, kullanılan işlemin amacı ile sınırlı olarak toplanacak ve işlenecektir.

İşlenen bu kişisel verileriniz ancak anılan mevzuatın izin verdiği çerçevede yurt içinde ve yurt dışında yerli ve yabancı üçüncü kişilere aktarılabilecektir.

Kişisel nitelikteki verilerinizin muhatapları, sadece pozisyonu ve görevi dolayısıyla verilerinizi bilme yetkisini haiz kişiler ile sınırlandırılmaktadır. EnBilist kişisel nitelikteki verilerin gizliliği, güvenliği ve bütünlüğünün sağlanması için koruma tedbirlerini uygulamaya koymuştur.

Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, işlenen kişisel verileriniz ile ilgili bilgi talep etme, işlenme amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmesi halinde bunların düzeltilmesini isteme, kanuna uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde resen veya talep üzerine silinmesini, yok edilmesini isteme ve kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi veya yok edilmesi istenildiğinde bu istek üzerine yapılan işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, işlenen kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, kanuna aykırı işlenme sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme hakkınız bulunmaktadır.

 

 

EnBilist'e Giriş Yap

EnBilirler Arasına Katıl!

Henüz bir hesabınız yok mu?
Üye Olmak İçin Tıkla

Şifrenizi Sıfırlayın

Üye Olmak İçin Tıkla

Enbilist Topluluğuna Katılın

Captcha!
İçerik Türünü Seçin
Anket/Duellist
Enleri Belirlemek için Anket/Duellist'ini Oluştur
Ekleme Yapılabilir Liste/EnBilist
Ekleme Yapılabilir Liste/EnBilist